ÇANAKKALE / ÇAN - Özer Ortaokulu

Özer Ortaokulu

FATİH MAH. UMUR SK. ÖZER ILKOKULU BLOK NO 20 ÇAN / ÇANAKKALE
Vizyon
ÖZER ORTAOKULU olarak gelecekte; İSTİYORUZ Kİ Fiziki donanımı tam, teknolojinin en verimli şekilde kullanılabildiği, sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekanlara sahip, öğrenci merkezli eğitim ve öğretim anlayışı ile onun ilgi ve yeteneğin ortaya çıkaran geliştiren, dünya standartlarında eğitim ve öğretim ortamı oluşturarak her bir üst öğrenim kurumuna ve hayata hazırlamaktır.
Misyon
ÖZER ORTAOKULU olarak diyoruz ki: İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, bilimsel, özgür ve demokratik düşünceye sahip; sorgulayarak, araştırarak, öğrenen ve öğrendiklerini yaşamına aktarabilen; estetik duyguları gelişmiş, sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığı kazanmış; sürekli daha iyiye daha güzele ulaşma arayışı içerisinde olan; bilgili, saygılı, sevgi dolu, paylaşımcı, kendine güvenen, başarılı gençler yetiştirmek.
Başlangıç:09:00 Bitiş:15:55
DOĞALGAZ (KALORİFER)